• slide image
  • slide image
  • slide image

MVCO accomodatie- en clubinformatie

Modelvliegclub Oisterwijk

De Modelvliegclub Oisterwijk is opgericht op 8 september 1978 en heeft op dit moment ruim 50 leden. De meeste leden zijn zgn. funvliegers, doch we hebben aardig wat potentieel binnen de club. Nederlands kampioen Schaalvliegen 2005 en 2006, tevens wereldkampioen als Team, en een uiterst bekwaam Pylon racer! Geregeld gaan er diverse leden hellingzweven in Duitsland en Belgie. Kortom, een actieve club met een ongedwongen sfeer. Meer weten: Kom eens een kijkje nemen op ons veld, meld je vooraf even aan via het contactformulier of telefoon.

Ons perfect onderhouden veld van ca 1 hectare groot is gelegen aan de Ruiting in de Gemeente Haaren. We hebben een groot Terras van ca. 40 m2 en een ruim clubhuis met voorbouw, stroom, internet, webcams, koffie apparaat, koelkast, verwarming, water en toiletten. Er is een aparte ruimte voor kleine reparaties etc, en buiten een oplaadpunt voor het elektro vliegen.

Als lid van onze club mag je gebruik maken van onze accomodatie op maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 20.30 uur en op zondag van 13.00 tot 20.30 uur.

De MVC Oisterwijk hanteert een handboek voor de leden met voorgeschreven bepalingen en reglementen. Om zelfstandig te mogen vliegen moet je minimaal in het bezit zijn van een geldig Vliegbrevet Motor/Electro -A. Daarnaast voldoen alle modellen aan de geluidsnorm van maximaal 80 db.

Het collectief Lidmaatschap MVCO/KNVvL bedraagt: Seniorlid : € 130,50 per jaar, Inschrijven € 12,50. Juniorlid (tot 18 jaar) € 65,50 per jaar, inschrijven € 12,50. Je kunt halfjaarlijks of jaarlijks instappen!

Vul het contactformulier in en meld je aan als Aspirant lid.

 

Volg ons op facebook

Laatste nieuws

  • Kennismakingsdag wedstrijd schaalvliegen
    De schaalwedstrijd van afgelopen zondag was een groot succes.
  • Activiteiten MVCO 2017
    De MVCO activiteitenagenda voor 2017 is bekend.
Meer nieuws
Weersverwachting Oisterwijk