• slide image
  • slide image
  • slide image

MVCO Nieuwsoverzicht

nov 19

Vanaf 19 november weer gewijzigde Corona maatregelen


Met de verspreiding van het COVID-19 virus gaat het nog steeds niet goed. Daarom zijn er vanaf 19 november weer aangepaste maatregelen van kracht.

De nieuwe richtlijnen vanuit de overheid hebben voor ons als club gelukkig geen drastische gevolgen; er mág nog gevlogen worden. Maar je moet jezelf wel de vraag stellen of het nu verstandig is om een bezoek aan de club te brengen

Voor het advies voor ons als vliegclub hanteren we de richtlijnen van het RIVM en KNVvL. Sinds vandaag is een nieuwe richtlijn vanuit de KNVvL gepubliceerd waarbij we hier de belangrijkste punten weergeven.

Een volledig overzicht is hier te vinden: https://www.knvvl.nl/nieuws/hervattingsprotocollen-1

Op het veld

● Modelvliegsport is een individuele activiteit, er is nimmer noodzaak tot onderling fysiek contact. Houd altijd 1,5 meter afstand aan.

● Publiek of gastvliegers zijn niet toegestaan.

● Groepsvorming met meer dan 4 personen is niet toegestaan. Vliegen kan individueel op het veld zonder een groep te vormen. Ga niet met een groep van meer dan 4 personen gezellig staan kletsen.

● Kom om te vliegen, maak je eigen kist vliegklaar en als je uitgevlogen bent dan ga je weer naar huis.

● Zorg voor de mogelijkheid om handen te desinfecteren.

● Zorg dat er vanuit de parkeerplaats naar het veld geen oppervlakten aangeraakt hoeven worden.

Clubhuis gesloten
Omdat ons clubhuis erg klein is en anderhalve meter afstand houden ondoenlijk is blijft het clubhuis voorlopig nog gesloten. Dit betekent dat er helaas geen koffie, thee etc te verkrijgen is, en er ook geen schuilmogelijkheid is. Houd daarom rekening met het weer, en bedenk je of het wel verstandig is om een bezoek te brengen.

Voor de leden die beschikken over een sleutel van het clubhuis; gebruik deze tot nader order niet. De enige uitzonderingen hierop zijn Arnold en Fred, voor het openen van het maaihok voor het onderhoud van het veld.

Volg ons op facebook

Laatste nieuws

  • Vanaf 19 november weer gewijzigde Corona maatregelen

    Met de verspreiding van het COVID-19 virus gaat het nog steeds niet goed. Daarom zijn er vanaf 19 november weer aangepaste maatregelen van kracht.

    De nieuwe richtlijnen vanuit de overheid hebben voor ons als club gelukkig geen drastische gevolgen; er mág nog gevlogen worden. Maar je moet jezelf wel de vraag stellen of het nu verstandig is om een bezoek aan de club te brengen.

  • Jaarlijkse BBQ en Open Dag
    7 en 8 september 2019, jaarlijkse BBQ en Open Dag.
Weersverwachting Oisterwijk