• slide image
  • slide image
  • slide image

MVCO Veld voor Simulator

MVCO Veld voor Simulator

De afgelopen maanden hebben Frans Kienhuis en Fred Henrichs vele uren besteed aan de realisatie van ons modelvliegveld voor drie verschillende modelvliegsimulatoren. Het resultaat mag er zijn. In alle drie simulatoren ziet het er prachtig uit.
Frans en Fred, namens het bestuur en alle leden bedankt voor het vele werk dat jullie hebben verzet om dit voor elkaar te krijgen.

Installatie instructies Real Flight

Download de Real Flight uitvoering van ons modelvliegveld. Open Real Flight en ga naar Simulation ( links boven in het venster). Ga naar: import, Real Flight Archive (RFX ...). Dan het bestand opzoeken (in de download map) en vervolgens importeren.
Als alles goed gegaan is staat ons modelvliegveld onder de naam Modelvliegclub Oisterwijk in het overzicht.

Installatie instructies Phoenix

Download de Phoenix uitvoering van ons modelvliegveld. Het bestand is een zip archief dat eerst moet worden uitgepakt (zie zip archief uitpakken). De inhoud van het uitgepakte archief is een map met de naam 'Modelvliegclub Oisterwijk nieuw'. De map 'Modelvliegclub Oisterwijk nieuw' moet gekopieerd of verplaatst worden naar de map "Program files (X86)\Phoenix RC\resources\environments" op de c-schijf.
Als alles goed gegaan is kun je nu ons vliegveld kiezen onder de naam Modelvliegclub Oisterwijk nieuw.

Installatie instructies Aerofly

Downolad de Aerofly uitvoering van ons modelvliegveld. Het bestand is een zip archief dat eerst moet worden uitgepakt (zie zip archief uitpakken). Het uitgepakte archief is een map met de naam 'Modelvliegclub Oisterwijk voor Aerofly'. De inhoud van deze map (drie bestanden en een map Oisterwijk) moet gekopieerd of verplaatst worden naar de map "Program Files (x86)\IPACS\AeroFly Professional Deluxe\scenery" op de c-schijf.
Als alles goed gegaan is kun je nu ons vliegveld kiezen onder de naam Oisterwijk.

Zip archief uitpakken

Zoek het bestand op in de download map. Klik met de rechter muisknop op het bestand en selecteer 'Alles uitpakken'. Er verschijnt nu een dialoog venster. Druk vervolgens op de knop uitpakken in het dialoogvenster. Na het uitpakken opent de Windows Explorer vanzelf de map met de uitgepakte bestanden.

Volg ons op facebook

Laatste nieuws

  • Jaarlijkse BBQ en Open Dag
    17 en 18 september 2022, jaarlijkse BBQ en Open Dag.
  • Actuele Corona maatregelen

    Sinds vrijdag 25 februari 2022 heeft de overheid de meeste Corona maatregelen ingetrokken.
    Daarmee zijn ook de maatregelen die we als bestuur hadden getroffen van de baan.

Weersverwachting Oisterwijk